Putri - DONE !



hey hey assalamualaikum . selamat petang . laila baru sudah mandi . korang dah mandi kan ? okey bagus la hihih anak dara tak elok mandi awal - awal haha . err ok haa laila dah siapkan tempahan header dari Putri yang comel lagi loteyy . hihi okey jom kita tengok header die .



taraa. comel tak ? hihi simple jekan ? okey tuannya nak yang simple so laila buatkan macam nie la hope awak suka , eyh apa tunggu lagi alang - alang dah singgah sini jom la kita sesama follow blog si " ri - ri " nie hihih . selamat berblogwalking semua .


# hello header laila pon dah baru tu hihih siap tesebgehh sengehh lagi ^^ eyh korang yang nak buat tempahan tu boleh je cepat - cepat serendah rm3 . detail sila rujuk sini ok !


1 comments:

putri=) said...

laila : tanx a lot!sy suke sgt3!comel (:

 
Segala Yang Tercatat Diatas Adalah Hak Milik Laila