Untungnya jadi Laila Lee


# dengaq sini orang kampung semua nie laila anak lee nak habaq nie hari nie lel happy sangat!
[ maaf post kali nie terlampau excited sebab tu gamabar ja banyak hihi ]

okey tak nak cakap banyak . eyh sebelum tu korang mesti pelik kan dengan title post kali nie . err over la laila nie . eww perasan ja minah nie , eww poyo la laila ( haha mesti korang cakap cegini ) okey navermine la . jom laila nak tunjuk apa yang laila happy sangat hari nie .

first of all laila ada join 1 Giveaway dari kak munge nie taw . laila follow . beberapa minit . .




laila dengan harapan yang tinggi follow and join GA sis nie . sent link di coment box ..



beberapa minit kemudian sis munge reply coment laila laa ! eyh cepat bukak !


( # please jangan jeles okey hihi ^^ )

subhanallah tak sangka pulak yang laila jadi follower yang betuah . seriusly laila happy sangat . sebab hee yalakan just follow xsangka pula nak dapat . tapi harapan tu ada la sikit . hihi :D

alahaii . happy kan . dapat tudung free haa. betuahnya hari nie .

PECAYA TAK ? KALAU TAK PECAYA TENGOK NIE .









3 comments:

putri=) said...

thniah awk!alhamdulillah rzki awk.. (:

laila lee said...

@putri=) hehe aa rezki di petang hari eyh thnks awak ^^

laila lee said...

hehe thnkss awak :')

 
Segala Yang Tercatat Diatas Adalah Hak Milik Laila