1st Contest by Akma , Wany & Mira


We're gonna put on a CONTEST. image09_2.gif 
It's gonna be amazing, you've all gotta go . 
You won't believe the tricks you'll see. Hey, hey blogger. image98.gif
Where did it go? 
Hey, hey blogger image98.gif. What do you know ? Hey, hey blogger .image98.gif
  .It's a fantastic CONTEST image45_2.gif.  Hey let's JOIN ! 
:h: LETS JOIN THIS CONTEST :h:
:113::113:image50_2.gif:113::113:

image43_2.gif look awesome sticky post nie image11_2.gif

" eyh wait image08_2.gif. sedap tak laila menyanyi tadi ? this image38_2.gif special for this contest taw admin ! "

tunggu apa lagi jom la join . just click sticky post kat atas tu then korang boleh chek apa syarat - syarat yang di tetapkan okey .[ mudah sangat . rugi sapa yang tak nak join ] contest nie awesome seriusly sebab owner die pon comel sangat , ayu bertudung hihi :face39: hadiah pun best . nak tahu apa hadiahnya ? :99: la dulu then korang mesti nak join punya. caya lah ! ayoh memeriahkan contest nie image10_2.gif

:103::103::103:
blogger awesome .




:103::103::103:

ID FACEBOOK image44_2.gif Laila Majnun

ID FOLLOWER image44_2.gif Laila Lee

BLOG ID image44_2.gif [ 4573251601343692644 ]

:103::103::103:

TARIKH TUTUP image42_2.gif

27 mei 2012

TARIKH PEMENANG DIUMUM

31 mei 2012 image43_2.gif

TUNGGU APALAGI JOM LA JOIN . image34_2.gif

12 comments:

AkmaDanira said...

Salam awak .
Sihat ke harini ?
Akma datang blog comel ni check entry , hihihi
Atototo comelnyaa menyanyi untuk budak yg ada dalam banner tu ke? Hehe . Nice entry .
Terima kasih sudi join 1st contest ni .
Good Luck :)

laila lee said...

hehe walaikumsalam . sihat sangat - sangat ^^ aaa chek la hihi blog tak seberapa. tak tahu la memenuhi syarat ke tak ^^ . aa nyanyi kat owner sekali . hee okey dear most welcome !

Eurika Afiqa said...

Waa, laila ada bakat jadi komposer la, huhu.. Good luck.. (n_^)

yaya c domo said...

wow.. awsome.. huhu.. nice entry.. gud luck

Lina Kah said...

waaa. comel tomel :D entrynya pun awesome! hehe.

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

EiRa sHa'mIerA said...

chomel gilew blog akak nie...geram adek nengok..lagiw2 header 2..cute gilew..akak lagiw ar cute..nie msty menang at akak...hihixx..

laila lee said...

Eurika Afiqa : EYH AWOK NIE HEHE MERDU TAK? ^^

laila lee said...

yaya c domo : HIHI THNKS DEAR BTW BIASA JAA HEEEE U2 !

laila lee said...

Lina Kah : hee thnks entry awak pon la dear <3

laila lee said...

Iena Eliena weee ~ thnks singgah ok jom laila nak follow awak !

laila lee said...

EiRa sHa'mIerA : ehh hahaa mana ada lah ad rezki insyalah la adik. hehee. header ? haa akk buat xtido sampai 4am hehee ^^

 
Segala Yang Tercatat Diatas Adalah Hak Milik Laila