SEGMEN : JOM KENALI BLOG SAYA


korang dah lama berbloging ? teringin tak nak kenal dengan bloger lain? kalau nak jom la join segmen nie . just click banner kat bawah nie . :h:


miss Z berceloteh

kisah suka duka dalam hidup laila semua laila luahkan dalam blog nie . pahit getir segalanya terjawab disini .:1: segala masalah yang laila hadapi laila tak pandai nak berterus terang so blog la tempat 2sd laila luahkan selepas laila mengadu kepada Tuhan yang Maha Esa . laila bukan seorang gadis yang pandai berterus terang susah nak cerita face to face even dengan mamy pon laila susah nak bercerita . :face35:

yeah nie nama blog laila . arwah bapak yang kasi nama nie hehe :face39: act dia suka pangil laila majnun hehe dia cakap old skul sikit . sekarang bapak dah meningal laila buat keputusan ambik nama tu sebagai nama blog laila :face36:. bila laila bukak ja blog nie di setiap saat dan waktu laila mesti teringatkan arwah bapak . dia ohhsem sangat .:9: support semua yang laila nak . bagi apa ja laila nak . tapi dia seorang yang panas baran:123:hihi hatinya tetap murni . bapak meningal 8.6.09 . heart attact . so mari kita sedekahkan alfatihah kepada bapak laila dan semua umat islam .act sebelum nie blog nie nama widuri lala . nie semperna nama dairi arwah kaka laila . dia suka sangat tulis widuri tu kat dairi dia hehe then sebulan lepas tu dia exsiden dan :face32:meningal dunia . alfatihah .

hey laila ada share banyak benda yang berfaedah taw . just click nav buten bunga omey kat atas kiri tu " sharing is caring " semoga dapat menambah ilmu kat korang .:face19:

eyh air mata meleleyh pulak hee :face39: 25.4.2012 dah nak tutup cepat - cepat jom join .



nak tengok syarat - syaratnya :99: sini

selamat maju jaya




17 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

Terima kasih sebab sudi join segmen miss z...
jom terjah blogger lain pula

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmen-jom-kenali-blog.html

laila lee said...

hihi sama - sama aouuchh dah masuk dalam list la ^^

FL blogh0use said...

hye3!! yana datang dari segmen yang sama ;)

Cendawan Merah said...

http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html
sy dr sgmen sme..jom dtg folow me back k ;) salam knal ;)

sdihnye bce al-kisah laila..
al-fatihah buat ayah laila yea... :)
happy alwez

Ayiesha Sani said...

dtg singgh dr segmen yg sama:-)

laila lee said...

@FL blogh0use thnks awak jom laila nk ke blog awak mesti ohsem kan ? hihi

laila lee said...

@cendawan merah . thnks awak hmm sedih lagi laila sedih btw macam tu la ceritanya thnks taw singah sini . and laila nk ke sane pulak jomm

laila lee said...

@ayiesyah sani hihi thnks dera jom ke rumah kamu ~

Ieqa Halim said...

Hai , ieqa dari segmen yang sama ♥

http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya_21.html

Happy blogging :)

laila lee said...

ewahh thnks datang jom laila nk ke blog awok !

Lily said...

Lily singgah sini dr segmen Miss Z ^_^

Yatt Moore said...

Salam... dari segmen yang sama...
Jum join segmen ni jugak...ada hadiah... =)

http://tamankemboja.blogspot.com/2012/04/segmen-pemberian-menarik-hari-ibu-ada.html

NasZ said...

terjah sini dari segmen miss Z.

TOLONG KLIK SINI DAN TEKAN VOTE. TERIMA KASIH

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

laila lee said...

@lily thnks hunn ehee ^^

laila lee said...

@yat . ewaahh ^^ kejap ya

Rafflesia™ said...

as-salam dan hi,

datang dari segmen JOM KENALI BLOG SAYA.. jom http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

canteknye blog die..-.-

syieda,

laila lee said...

@rafflesia : ewah - ewah kemain die :p

 
Segala Yang Tercatat Diatas Adalah Hak Milik Laila