contest " MANISnya berbaju KURUNG " by lulu iy


salam ahad . hihi first time laila masuk contest macam nie :face39:. sebelum nie masuk pasal blog nie pasal pakai baju kurung hihi awesome kan ? sebelum tu korang dah tengok kan tahu entry laila hari nie . " contest " MANISnya berbaju KURUNG " by lulu iy . ewahh hee kejap lagi laila nak tunjuk kan gambar yang laila nak kasi .tak tahu la gambar yang laila nak kasi nie manis ke tak :face9:. harap - harap gambar nie memikat hati ayah , abang si tuan empunya contest nie and para pengundi :face64:.hihi syukur alhamdulilah awak buat contest nie dapat jugak laila tengok kawan - kawan laila yang cantik bergaya dengan berbaju kurung . nice sangat . okey sudah jom kita tengok apa yang akan jadi seterusnya ..

:113::113::60::113::113:
[ tengok ha banner dia pon dah omeyy - omeyy ]
jom la join . click banner nie . cepat image15.gif

nie gambar yang laila nak kasi image20.gif


ewah berjubah pula hihi :face39:


kenduri - kendra :face75:


i :h: purple

hihi nie jela pic yang laila nak kasi . okey tak lulu ? harap sangat gambar nie menepati syarat yang lulu nak tu :face39:

si gadis manis yang bertuah pulak laila nak tag


image41.gif Sya image41.gif

jom la join . mudah jakan ? jom tengok syarat yang dinyatakan di bawah.


SYARAT - SYARAT

~ WAJIBul gunnah FOLLOW blog lulu :)

~ buat entry contest " MANISnya berbaju KURUNG " by lulu iy

~ tag banner tuh dekat link lulu ok :D

~ copy banner + full entry ( dari syarat penyertaan sampai tarikh keramat jeee )

~ gegurl only + berhijab :D

~ sertakan 3 picto yang lengkap berbaju kurung , bertudung AND berseorangan :D . .(solo picha and FULL BODY )

~ picto yang bukan FULL BODY , TAK BERHIJAB , BUKAN SORANG-2 ( bergambo dgn adek , kakak , atuk , nenek ? ) OTOMATIK REJECT ~

~tag 2 member pastikan dorang tawu

~ link kan entry korang dekat ruang komen (xder otomatik BATOLLL )

~ kurang peyertaan dari 50 orang atomatik pun batal . . hee :D


HADIAH -2

1st prize
~ kain ela cun melecun
~ shawl
~ pashmina
~2 brooch ( hasil tgn kaki lulu )

2nd prize
~ kain ela sohmei-2
~ pashmina
~ brooch (hasil tgn kaki lulu )

3rd prize
~ pashmina
~ 2 brooch (hasil tgn kaki lulu )


nota cintak sebab buat contest :D
~ saje-2 nak bazir duit . . cehhwahhhh
~ sejuk mata pandang gurl berbaju kurung . . auwwww awesome

hadiah 100% dari lulu sendirik . .
juri bukan lulu tapi ayahanda beta , abangda beta , :D and undian rawakkkkkk

tarikh KERAMAT 19-4-2012 sampai 31-5-2012
( atau berubah )

p/s : lulu saayang laila dah join contest . harap sangat entry nie menepati syarat . amin :9:


14 comments:

Xher Hyel-Miy said...

:) Go laila go ! comey aih , saya suka saya suka, hope awak menang! wee~~~

Xher Hyel-Miy said...

Go laila go! comey sangt pakai baju kurung :) wwweeeee~~~

Bunny said...

Awak memang manis berbaju kurung dengan bertudung .oke tak tahu nak comment apa dah :)

laila lee said...

haha thnks emyy. hihi

Bunny said...

Awak memang manis berbaju kurung dan bertudung , terus kan , semoga berjaya . :)

Bunny said...

Laila seriously you manis berbaju kurung , keep it up yeah <3 .

laila lee said...

emy : haha awan nano ~

laila lee said...

bunny hee manis la sangat btw thnkss yaa !

laila lee said...

bunny : insyalahh hehe

laila lee said...

alwayss buny. thnks sbb support !

aya dayana♥ said...

comey lorh kamu ni :)
btw tengs for tag

laila lee said...

hehe okeyy biasa ja eyh jom la joinn!

Sharifah Syahirah said...

laila thnks tag sy..insyallah akn join juga ya. :)

laila lee said...

hehe jom la jom laaa ^^

 
Segala Yang Tercatat Diatas Adalah Hak Milik Laila