'FreeShawls GIVEAWAY by missmyd'



:h:'FreeShawls GIVEAWAY by missmyd':h:

GA nie sangat ohsem sebab hadiahnya semua shawl hehe btw laila memang suka sangat pakai shawl taw . hee mudah - mudahan ada rezki sebab boleh menutup aurat awak pon dapat pahala



laila tag si comel nie


jom la join . senang dan GA paling mudah untuk join korang just click baner tu then tengok ape yang korang patot buat ok ? sini laila share syarat nya

-buat satu entry tentang GA ni then copy banner ni kat entry korang,
tajuknya'FreeShawls GIVEAWAY by missmyd' .
-jangan lupa linkan ke blog missmyd yer? =__< .
-paling penting! FOLLOW blog ni.
-TAGkan blog kawan kawan anda seramai 3 orang.
-lastly,bagi komen dan tinggalkan link anda.


mudah kan ? selamat mencuba


:105::70::70:

2 comments:

aniswany said...

tag anis ;) thanx insyallah anis join ;))

laila lee said...

hehe jomm la seronokk ~

 
Segala Yang Tercatat Diatas Adalah Hak Milik Laila