Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti Johan


weehee . holla pagi masih mudaa image28.gif [ opps lupa pulak laila kat Jepon ] hee :face39: hololoohh comey bebenor banner contest nie kan ? awww macam nak ambik simpan dalam hati :h: sayang nak tengok . aip tapikan bila ikir balik rasa macam RUGI la kalau tak tengok . HELL-O bukan tengok saja okey ? JOIN la sekali hihi mari kita berdansa sambil bergodek makan apom balik dulu :face34:


:113::114: :114: :62: :114: :114::113:


[ eee comel nya pinky tu memalu pulak image15.gif mementang la jadi model ]


laila nak TAG dorang nie hihi .nie BLOGER OHHSEM taww :





pretty zinta sayang tak nak tengok je banner tu , meyh la :99: . join eyh lupe ey tadi janji nak makan apam balik sesamee :119: haa lupe letuu :132:

tak sabar kan nak tahu apa hadiah nya kan ? ambik cik mimahh sabo ler kejap lagi laila tunjuk sini tengok syaratnya dulu cik kak oii .:11: nak masok contest ada RULES hihi tahuu kan ?


so how ? dah tengok mudah jekan ? sekarang let's play . [ eyh silap ] let's see :face15: the HADIAH pulak hihi .:face51: [ sabar - sabar kak tahu tak sabar * urut dada ]




hadiah





AND





FOR 3 LUCKY PERSON






tak kan tak meriah lagi kot ? haa tunggu apa lagi jom la joinnn !

eyh sat - sat jangan tutup lampu lagi lupa nak habaqqq


TARIKH TUTUP
16 JUNE 2012 . tepat jam 12 tengah malam .


SELAMAT BER"JOIN"


NIE NAK HABAQ , OWNER PESAN NIE .


HA INGAT TU KENGGKAWANNN .


1 comments:

FITRAH JAMIL said...

dari segmen yg sma

http://fitrah-cahayafitrah.blogspot.com/2012/06/contest-blog-comel-oh-seem-by.html

 
Segala Yang Tercatat Diatas Adalah Hak Milik Laila