"Segmen Aien Nak Review Blog Korang"


hello laila nak try join " Segmen Aien Nak Review Blog Korang " nie hihi act tak pernah pun join sebarang segmen sebab tak berani . hihi malam nie dengan bangganya laila memberanikan diri untuk join segmen si adik manis comel putih bagaikan bidadari nie [ ayat macam confiden ja haha ] nie first time join . hope sangat dapat masuk bloglist die yang orang ramai berebut - rebut nak masuk tu . hihi . okey jom tengok segmen nie .


:h:click banner untuk " JOIN " :h:

comel kan banner nie ? " tak lawoo " [ pulok kata ownernya acehh ] hihi

laila nak tag 3 orang kawan laila yang ohsem nie




okey laila tag dorang and dah bagi tahu pon yang laila join nie yeah hopefully dapat sagmen nie . thats all thank you :')


eyh korang jom la join segmen nie best taw . sini laila tunjuk syarat die mudah ja .

Syarat-syarat nak join
  • Mesti ada blog
  • Follow blog nie (wajib)
  • Like my FANPAGE *fanpage baru buat (wajib)
  • Buat satu entry bertajuk "Segmen Aien Nak Review Blog Korang"
  • Tempek banner xlawo tu kat entry korang..
  • Tag 3 orang (lepastu jerit kat shoutbox diorang)
  • Nak copypaste syarat-syarat ni kat entry korang pun boleh
  • DONE..Hantar link entry segmen di bahagian komen SAHAJA..
  • Tarikh tamat ? Nanti lah fikir

p/s : cuba mana tahu ada rezki .



2 comments:

cik Q said...

Thanks sayang cause tangging me ><

laila lee said...

hihi most welcome dear ~

 
Segala Yang Tercatat Diatas Adalah Hak Milik Laila