adakah moody itu indah ?


Now and then

tak ada selera nak makan . bila dudok sorang - sorang mesti benda tu selalu bermain difikiran nie . menangis , berdoa , istigfar ja . bila ada orang teman . gelak - gelak haa tak la sedih sangat . ya tuhan . tak sangup nak dengar . sebab terlampau fikirkan benda nie semua orang laila nak marah . kenapa tak boleh nak control . kesian pulak orang yang tak bersalah yang jadi mangsa . maaf kepada sesiapa yang laila marah semalam , bukan saja - saja nak marah act ada something yang doc bagitahu laila tapi hmm macam tak boleh terima . tapi hmm dah terlambat . takut jugak benda nie merebak . laila tahu nie semua salah diri laila sendiri . paru - paru maaf . laila tak dapat nak jaga anda dengan baik sebab laila suka mandi malam suatu ketika dahulu. apa - apa pun thanks sebab bagi peluang bantu laila untuk hidup. dear god . syukur alhamdulilah kerana umur saya masih panjang.

:w: mohon seribu kemaafan andai ada salah silap :w:

# kalau korang di tempat laila apa korang rasa ?


6 comments:

Fara Chew said...

laila kena paru2 berair ke.. bahaya sgt.. cube berubat dl.. jgn fikir bukan2.. support dr family tu yg penting.. mcm akak akak de tiroid..

laila lee said...

hmm takut la sis. sis dh lama kena?

*zafirah elfishy* said...

kesiannya kak laila:(
akak kna kuat!banyakkan berdoa dan berubat..Jangan putus asa ya kak..

laila lee said...

insyalah . doakan akk taw. akk takiu hmm=='

Fara Chew said...

akak br th buln 10 thn lpas.. 2,3 ari lpas mak ayah g mekah.. akak kena sbb faktor keturunan.. hyper tiroid... adk kuatkan smgt tau..

laila lee said...

ohh keturunan bahaya la sakit tu kezen adik pon kena jugak . lov u akk tqq

 
Segala Yang Tercatat Diatas Adalah Hak Milik Laila