"Saya Blogger Hot" by Chegu Along.


HEy readers and stalkers . lela nie blogger :98: ke ? haha . biasanya facebokk jakan yang selalu kita cakap :98: stuff nie ? blogger pun nak jugak ? # hmm black out pulak rumah nie . memang sah la lela tengah :98: sekarang . haha . okey teserlah la nak cakap apa pun kan ? apa ada hal . yang penting kita support chegu Along nie. yeah ! apalagi jom la join [ paksa ] hihi :face39: iklas dari hati yang suci dan murni laila join sagmen nie .

:103: :103::83::103: :103:

Create your own banner at mybannermaker.com!

:103: :103: :83::103: :103:

[ click banner untuk join ]







# okey semua para bloggers ! jangan lepaskan peluang nie . 5 hadiah misteri menanti andaa !

bermula sekarang - [ 11 . 59 malam ] 16 JUN

keputusan diumumkan : 17 JUN



16 comments:

CHEGU ALONG said...

selamat berkenalan!tenkiu laila 4 join. :)

5zol said...

mnerjah smbil follow dri segment yg sama.. slm ukhwah..

http://5zol-saidsomething.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot.html

Hanamiko Sakura said...

saya datang balik ^_^

lelamaisara said...

Alahai blog ini sanagt cantik...suke pink2 gitu..

anna said...

bw sini :) dari segmen yg sama http://rafhanahrahim.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html

MawardiYunus said...

salam ziarah, dari segmen yang sama :)

http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html

Beiby Yatie said...

selamat berkenalan..
terima kasih coz follow..
dah follow jugak :)

laila lee said...

chegu : hihi welcome .salam perkenalan jugak :)

laila lee said...

5zol : sudahh ehhe

laila lee said...

sakura : tq datang ^^

laila lee said...

lelamaisara : hehe yeke? awak suke pink jugak ey ?

laila lee said...

anna : tq ana jom ke blog awak !

laila lee said...

mawardi : tq sbb sudi dtg

Che Rosliza Che mat said...

dari segmen yg sama..done follow..

laila lee said...

thnks awak :)

Pecinta pink^^ said...

salam..saya dtg singgah melawat,,dari segmen same:) jom ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html thanx ye:)

 
Segala Yang Tercatat Diatas Adalah Hak Milik Laila