[SEGMEN] Pencarian Bloglist Empayar Fariz Reza™


Di petang yang nyaman lagi hujan image87.gif nie laila nak join segmen kat bawah nie . okey kejap lagi korang tengok . nie 1st time laila join under FR :face39:

image09_3.gifimage09_3.gif



image09_3.gifimage09_3.gif

[ sticky post die awesome gila . nice sangat ]

dah 1 tahun kan awak berblogging , wah lama jugak tu .mesti banyak pengalaman kan ? boleh la share dengan laila dan blogger lain . laila baru lagi . eyh . laila nak jadi salah seorang bloglist yang awak cari tu boleh ? hihi [ eyh laila berani okey ] :face39: hehe . nak jugak kenal - kenal dengar para blogger fames nie hew hew . btw laila ada buat something untuk awak . [ tutup mata dulu ] eyh tipu dosa taw :10:

taraaa image15_6.gif


hopefully awak suka . laila buat iklas untuk awak . happy blogging image50_2.gifimage57.gif . teruskan usaha anda




6 comments:

Fariz Reza said...

Assalamualaikum
okey surat dterima
(^_^)



wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa terharunyer !!!!!!!!!!!!!

siap buat banner lagi...wuhuhuhuhu
(T_T)


serius terharu!!!!!!!
thanks yer join (^_*)

hehe...boleh2 pengalaman InsyAllah banyak...ini salah satu hasil kajian FR untuk tingkatkan trafik blog bace-bace la (^_^)
InsyAllah lepas apply teknik tuh nnti awak makin super!!!
ade papehal roger2 je kat page FB...

http://trainerfariz.blogspot.com/2012/04/tingkatkan-trafic-blog-versi-super.html

Fariz Reza said...

nah penghargaan dari FR buat laila

http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/terima-kasih-buat-blogger-laila.html

laila lee said...

weeheww . happy blogging FR . semoga berjaya yaa !

Fariz Reza said...

Erm link FR dah bagi...google follow button skang problem skit tekan bnyak kali...erm laila tak folow lagi...
kalo nak folo tekan kuat2 skit mamat rambut merah tu

Fariz Reza said...

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fizara4eva.blogspot.com%2F2012%2F05%2Fcara-letak-follower-widget.html&h=sAQFiCyi6AQE2Z3gYyeceOomMohlx_6Mzdyww-MSb14MmLA

nah yang awak mintak tu untuk ape tuh?? blogskin tuh
nnti approve FR kat fb tau senang skit

laila lee said...

awak bagi link apa nie tak dapat la

 
Segala Yang Tercatat Diatas Adalah Hak Milik Laila