membalas comment dan freebies ! nak tak ?


Sharing_large

hello hello di pagi yang indah ini . rasa macam nak hujan ja tapi tak hujan lagi pun . langit gelap beserta pokok hujan tapi lela still segar sebab dah mandi . mesti ada yang tak bangun lagi kan ? hihi okk la act lela agak bosan pagi nie sebab sikeding tak bangun lagi . letih rasanya semalam tu haa . biasalakan kalau dah penat tu .

back to the title . tadi laila on blog banyak jugak comment yang tak terbalas maafla laila agak busy minggu nie sebab mid year exam kan . korang yang student smk 0r sk mesti tengah exam kan ? haa yela selaras semua nya . so tak tahu nak buat apa pagi nie laila ingat nak balas comment kawan - kawan then ingat nak buat something nak share dengan korang semua .

freebies ?
yeah laila nak buat freebies . hihi korang nak tak ? nak tak ? laila ingat nak buat freebies header . tapi ade ke orang nak pakai ? hihi tak apalah laila akan buat jugak sebab nak hilangkan bosan nie . hope korang sudi jengok jengok . hihi ok ? thanks .



10 comments:

Eira Shamiera said...

akak buat freebies mesty chomel nie..tak sabar nak tengok..wat yang terbaik ek akak..:)

laila lee said...

hhehe eyh eyh takot pulak . heee insyalh akk akan buat yang terbaik
^^ tq suppirt adik

laila lee said...

*support

KorN said...

frebiees tu kartun yg comel2 tu ke? hehe.. korn x sure sgt sbnr nya... btw, kalo btul nak buat okei lah wat... untuk permulaan apa kata buat untuk korn... amacam? menarik x cadangan korn..? hehe.. btw.. nice to meet ur blog... =P

laila lee said...

hehe header la korn bukan doddle taw hihi awok nie . malu ka kiter ^^

Princess Syazliyana said...

:)))

KorN said...

oo header.. see.!!. today i learnt something from laila.. thanks... tapi ok gak kalo wat header korn.. cer tgk header korn tu, buruk sungguh... haha

Ardini Izzati said...

Freebies tu mesti comel macam akak kan kan. :D

laila lee said...

haha nak ke laila buatkan header untuk korn ?

laila lee said...

ARDINI : hehhee xtahu la awak xbuat lagi . hihi

 
Segala Yang Tercatat Diatas Adalah Hak Milik Laila