MENANG CONTEST BLOG AWESOME !



wehhew ingat tak laila ada join 1 contest hari tu alah " contest blog saya palaing awesome " ha nie tengok kat bawah nie laila salah seorang pemenangnya . ada hadiahnya sekali . alhamdulilah tak sia sia laila join :face40: dapat jugak hasil . mudah dan seronok . hihi :face39:

:103::103::88::103::103:



:103::103::88::103::103:

hadiah - hadiah

:60: 1x tudung syria ( Annur Gallery ) :60:

:67: 1x doodle ( Afifah ) :67:

laila dah bagitahu para sponser dah and dorang pon dah bagi hitback . tudung syiria tu hari jumaat nie baru owner die nak pos . eheew tak sabar nak tunggu . and doddle dah dapat hihi . korang nak tengok tak ? sini laila tunjuk. jangan jeles tawww :face26:

bukak mata luas - luas :9: haa ! comel kan ? yeaayy ^^ thanks afifah sebab sponser doddle .


tak sabar nak tunggu tudung syiria pulak sampai hihi :face39: mudah mudahan comel dan lawa . teringin sangat nak pakai . sebab jarang pakai tudung macam tu . lepas nie boleh pakai kuar . pegi sekolah hiihi cepat lah sis pos ^^

# ehh blog nie awesome ka sampai dapat hadiah nie . hehe belum cukup awesome la kot eh tunggu tudung syiria pulak sampai ^^






4 comments:

roziahojijie said...

Tahniah .. blog ni cantik sgt taw ... :)

izan mama mia said...

tahniah laila..bestnyer dapat hadiah kan..doodle tu mama belum tgk sbb internet mama semput...hihihi..

laila lee said...

roziahojijie : thnks akk hehe xsangka pulak laila dpt ^^

laila lee said...

izan mama mia : tengokk la cepat rugi taww hehe

 
Segala Yang Tercatat Diatas Adalah Hak Milik Laila