Contoh HEADER yang laila akan SPONSER


kat bawah nie semua " CONTOH " header yang laila buat sendiri . laila adalah salah seorang sponser heaader . so korang boleh " REQUEST "













SYARAT untuk PEMENANG : -

1 URL blog
2 Tajuk Blog
3 Tagline Blog
4 Doddle [ bagi link doddle ]
5 Warna Tulisan [ rujuk disini ] nyatakan code colour


yang header kat atas tu CONTOH semata - mata . if korang nak cemana boleh bagi tahu . itu sahaja syarat yang laila tetapkan . if Contest , GA or Sagmen dah TAMAT korang boleh datang ke blog laila untuk tuntut hadiah dari laila SAHAJA . korang komen di post ini dan jerit di tagboard laila . TERIMAKASIH .

# suka tak ? hope korang suka . eyh good luck !

:130: opss lupa nak bagi tahu pula . laila ada " PROMOSI MENGEDIT " hihi :face39:


5 comments:

miza kimbum said...

nak request header boleh ?

laila lee said...

miza : boleh sila inbox di fb laila yea :

superb.rara said...

Wow,lawa la kak! Pokok pink tu lawa,ehee ;D Pandainya akak mengedit-edit. Boleh la edit satu ;P kak,adik ada tag akak ~> http://superb-rara.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html

laila lee said...

@superb.rara eyh2 yelatu hehe . ohh pokok tu ey aa akk suka sangat hehhe eyh tag akk thnks sayangg ~

laila lee said...

hihi thnkss awakk ~

 
Segala Yang Tercatat Diatas Adalah Hak Milik Laila