" SAYA NAK DOODLE FREE FEEZA MACHO "


weehew selamat pagi . [ ewah awalnya pagi laila . memang pagi pun hihi ] orang lain dok " kroohh - kroohh image55_2.gif yang laila still blogwoking lagi hehee :face39: . btw tadi laila seronok jalan - jalan singah blog kawan - kawan then laila nampak ada something special yang tak penah laila dapat image98.gif okey TERUJA SANGAT .

image03_8.gifimage03_8.gif



image03_8.gifimage03_8.gif

[ comel kan ? ]

laila nak . terinigin sangat . laila req nie FM hihi ^^

eyh btw laila suka sangat post Fm yang nie


ya allah nikmatnya :face50: act laila pun suka . kalau pegi 1st Aveneu mall mesti beli hihi sedap bubble yang bulat - bulat comel tu sedap macam cristel ball dah hehe :9:

p/simage30_4.gif : kalau kita hang out sesama .
laila belanja awak image15_6.gif taraaa ~ nak ? awak mesti nak kan ? yeaayy



8 comments:

Fariz Reza said...

assalamualaikum.,, (^_^)
datang dari empayar yang jauh membawa surat perutusan buat saudari
kawan fatyn kan??
jumpa kat blog die tadi...

erm FR ade buat ( segmen: Pencarian bloglist ade berani ke?? )

kalau nak join jomla dapat tambah rakan dan trafik

http://trainerfariz.blogspot.com/2012/05/pencarian-bloglist-empayar-fariz-reza.html

(^_^)

feeza macho said...

alalalal comel nyerrr lailaaa nii
>.<"

thanxxx sgt tau join :) a ah bubble tu sedapp :P

okayy nanti bg gambar laila (full) dgn word yg nak tulis dkt doodle ye ? :) bg kt sni --> http://feezamacho.blogspot.com/p/i-like.html


folllow sini ! :)

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

gud luck dear

laila lee said...

@ Fariz Reza . YEA WALAIKUMMUSSALAM FR . eyh kenal fatyn jugak eyh? comel kan dia hehe btw thnks . okey insyalah laila akan join . opss berani ke laila nie ^^

laila lee said...

@feeza macho : eyh - eyh laila dapat ke? hehe alahaii seronokk nya . ^^

laila lee said...

♥ Cik EylaDiLLa ♥ awak thnks taw. jom la join !

Fariz Reza said...

nah link FB
FR...
http://www.facebook.com/fariz.reza.5

kalau tak boleh pergi blog FR pastu pergi icon FB

laila lee said...

okeyy thnks ! nnty laila add

 
Segala Yang Tercatat Diatas Adalah Hak Milik Laila