Alhamdulilah Blog Laila sudah memikat hati Aien



syukur alhamdulilah blog laila sudah memikat hati aien. :9: weheww hari tu kan laila ada join " sagmen nie then laila dapat . hew hew . alhamdulilah happy sangat - sangat . thnks aien . tak sangka pulak blog laila yang serba kekurangan nie dapat memikat hati awak . jom kita tengok apa yang memikat hati si " blogger comel Aien " nie :

image11_3.gif



image11_3.gif

image44_2.gif Header dia sangat comel + unik..Saya suka la
image33.gif hehe thnks ain . laila buat sendiri taw guna photoshop ja . act baru belajar buat header . hihi pukul 4 pagi tak tidur lagi buat header punya pasal hihi :face39:

image44_2.gifPakai blogskin kan ? Act Aien pun penah pakai blogskin tu juga dulu..hehe
image33.gif yea laila guna blogskin hehe biasa la fast edit . opss ^^

image44_2.gifSenang cite sangat comel la blog Laila
image33.gif eyh seriusly aien ? happynya aien cakap macam niee . thanks again aien image08_2.gif

image44_2.gifCuma xdek widget follower,so pada yang dah cukup limit tu xleh follow dah
image33.gif haa yala aien laila tak pandai la nak buat how la ? aien boleh tolong tak ?



okey nie la yang aien cakap . hihi apa - apa pun laila happy sangat - sangat sebab bukan mudah nak dapat sagmen nie sebab ramai blogger yang hebat - hebat join . so syukur . eyh keding laila tunggu kat facebook la kecian dia dah lama tunggu tu hihi phewww bye .:h: u aien ! thnks for everything



2 comments:

Aien Nia said...

Laila kalau nak try letak widget follower try tuto nie,tapi rumit sikit sebab kena tukar dulu kepada template designer and cari kod sendiri
http://haruno-hana.blogspot.com/2012/04/246ai-no-kotoba-tutorial-add-follower.html

laila lee said...

laila dah try xboleh la :'(

 
Segala Yang Tercatat Diatas Adalah Hak Milik Laila