Contest RM 200 bersama www.careeron9.com


selamat pagi . awalnya pagi laila :face39: mata dah sepet tapi tiba-tiba ja terbukak dengan luasnya apabila laila tengok yang kat bawah tuh [ korang mesti tak nampak kan ? laila ja nampak nie hew hew ] tapi kalau korang namapak korang panjang umo . okey cun korang nampak hihi [ namapk jakan ] cuba letak rm0.20 tengok . pejam lagi kuat adala kan :132:


:48::103::103::103::103::48:




:48::103::103::103::103::48:

[ :99: untuk join ]


pin pon pin pon . muatan berat . tumpang lalu . tepi - tepi langgar karang nak buat report pulak . ayoo . dah la tak ada duit nak bayar ganti rugi haish . asyik nak mintak kat mak ja . dari kecik sampai kebesar still nak bergantung kat parents lagi . hmm sampai bila nak maju nie ? dah besar kan ? kena la cari kerja sendiri . eyh korang tahu tak yang ada ijazah . digree sekarang pun menganggur tahu tak ! tak payah bagi contoh susah - susah la. " jiran laila . digree tapi sampai sekarang tak ada kerja " haa bukan mudah nak dapat kerja zaman sekarang nie . cerdik pandai punya golongan pun susah nak dapat apa lagi kita yang tak berpelajaran nie. susah . nauzubilah . sabar jala . sebab tu la tuhan cakap sapa yang usaha dia pasti akan dapat ganjaran nya . setiap orang ada kelebihan dan kekurangan masing - masing kan ? ada yang lebih mahir dalam bidangan kemahiran . malah sebaliknya . ha ! tunggu apa lagi . nak goyang kaki lagi ka ? online facebook sampai tak off off boleh sambil sambil tu apala salah kan bukak website nie cari la dulu mana tahu ada rezki anda disitu . tak susah pun . sekarang nie segalanya dihujung jari anda . kan? online guna fone pon tak ada masalah . lagi canggih .

hello temuduga terbuka pon ada !

" KERAJAAN " . " SWASTA " yang istimewanya " DI SERATA NEGERI " jawatan kosong di tawarkan pilih ja . itu advantage tahu ! peluang tu , grab la . ha semua ada kan ? nak dengan tak nak ja . yang dah lepas SPM dan STPM tu kalau tak ada rezki nak sambung belajar apasalahnya luangkan masa di website ini kejap . mohon sangat cuba la . kezen laila pon selalu tengok sini . alhamdulilah dapat banyak sangat info pasal jawatan kosong nie . luar negara punya kerja kosong pun ada jugak . haa . jom la tengok .

ingat ya kawan - kawan " di mana ada kemahuan di situ ada jalan "

image06_4.gif


image06_4.gif

Banyak sangat tawaran kerja kosong nie . sini laila tunjuk diantaranya ialahh [ drumm roll ]

image44_2.gif Jawatan Kosong Kerajaan
image44_2.gif Jawatan Kosong Swasta
image44_2.gif Jawatan Kosong Badan Berkanun
image44_2.gif Temuduga Terbuka
image44_2.gifJawaatan Kosong di Sektor PerBankkan
image44_2.gif Jawatan Kosong by another blog
image44_2.gif Indonesia Lowongan Kerja Kosong 2012
image44_2.gif Singapore Jobs 2012
image44_2.gif Australia Jobs 2012


banyak kan ? betul tak laila cakap haa. ohhsem . kawan - kawan laila yang kat sekolah tu ramai dah dok cari kerja kosong kat sini . sebab web nie selalu update info terkini . tunggu apa lagi jom la

p/s : untuk pengatahuan korang . laila pun tertarik dengan 1 iklan nie ^^ nak tahu apa ? meyh :99: . dah bersedia dah doakan laila dengan kawan - kawan lepas temuduga tu 17 mei nie . hihi insyalah .

CONTEST MULA image42_2.gif
3 mei 2012

CONTEST TAMAT image42_2.gif
31 mei 2012

KEPUTUSAN AKAN DIUMUMKANimage42_2.gif
5 JUN 2012

yang penting SYARAT nya MUDAH sangat . jom la join !

image45_2.gif MASA ADA LAGI . JOM LA JOIN . SABIL SAMBIL BOLEH CARI KERJA . ATLEAST CARI PENGALAMAN . BOLEH BANTU KELUARGA image45_2.gif







 
Segala Yang Tercatat Diatas Adalah Hak Milik Laila