PROMOSI meng " EDIT " ter-MURAH di BUKA !



cuti sekolah dah nak start kan ? 2 minggu tu pheeww . okey dah cuti tak tahu nak buat apa so laila nak buat " PROMOSI MENGEDIT BLOG YANG TERMUDAH DARIPADA TERMURAH SECARA BESAR - BESARAN " . so apa tunggu lagi mari mula membuat tempaHaN . BLOG KORANG AKAN MENJADI LEBIH COMEL DAH OHHSEM ! tak percaya ? macam mana nak percaya kalau korang belum "CUBA" lagi . ayuhh cuba dulu . tak percaya lagi ? haa jom usya blog nie . BUKTI . blog nie pernah menang " CONTEST BLOG PALING AWESOME " taww haa . apamacam ? PERCAYA LAGI TAK ?

okey stop membebel . mari kita tengok senarai data dan Harga

:60: BLOGSKIN :60:
RM 10
:84: Header [ rujuk sini ]
:83:Lagu [ sertakan tajuk lagu ]
:82: 6x widget [ boleh pilih . sila maklumkan ]
:84: Jenis Skin dan Warna [ sila maklumkan ]

:59: TEMPLATE WASH DENIM :59:
RM 13 - RM15
:84: Header [ rujuk sini ]
:83:Lagu [ sertakan tajuk lagu ]
:82: 6x widget [ boleh pilih . sila maklumkan ]
:84: Jenis Skin dan Warna [ sila maklumkan ]


:88: HEADER :88:
RM3 - RM8
[ base on the header jugak la ]
:84: URL blog
:83: Tajuk Blog
:82: Tagline Blog
:84: Doddle [ bagi link doddle ]
:82: Warna Tulisan [ rujuk disini ] nyatakan code colour
dengan setiap peng "oderan " laila dengan berbesar hati nak kasi
" PERCUMA "

WELCOME NOTE CURSOR

apa tunggu lagi mari la laila dah kasi offer tu hihi :9:

Sebulm korang nak Oder jom kita tengok SYARATNYA dahulu

like page laila [ segala pertanyaan disini ]
follow blog laila [ segala perkembangan dan boleh jerit di tagbord ]
korang mestilah beri MAKLUMAT yang TEPAT
kedua pihak SETUJU laila akan bagi NO FONE laila .
Pembayaran melalui BANK IN -. BAYAR . laila BUAT [ CIMB ]
1 - 2 hari laila akan siapkan blog korang . [ bergantung kepada keadaan ]
PILIH sendiri Templet mana yang korang suka . [ maklumkan ]
bila dah siap . LIHAT hasilnya . setuju boleh ambil
jika TIDAK SETUJU boleh memberi komen yang (+)
sebarang PINDAAN dikenakan RM2 [beri maklumat dengan tepat ]
FIRST COME FIRST SERVE .


BAGAIMANA NAK ODER ?

sila inbox laila di facebook . bagi semuanya dengan detail . PASSWORD dan EMAIL blog korang jangan lupa . dan BACKUP dulu code korang before bagi seuanya kat laila . please kerjasama anda sangat dihargai . bila dah inbox laila sila jerit di blog supaya laila lagi ingat .

:65: PERKHIDMATAN YANG TERMURAH DARIPADA YANG TERMURAH ! :66:



8 comments:

CiK GorGeouS ! said...

ehem...kaLau CG nak awak edit bLog CG amacam ?? tapi nak simpLe without Lagu and nak jadi 2 coLomn with wide blogskin..amacam ?? boLeh buat tak ?? :)

laila lee said...

inbox laila kat fb

*zafirah elfishy* said...

wah,menarik ni:)
insyallah fira minx bantuan laila nanti^^

laila lee said...

zafirah : hehe ok sure sayangg . apa2 inbox laila yea

laila lee said...

@CiK GorGeouS ! sayang awak boleh inbox kiter kat fb yee

laila lee said...

@*zafirah elfishy* hehe boleh sayang .

putri=) said...

Comey2 la laila edit..t,akq PM kt fb laila k.. (:

laila lee said...

@putri=) HIHIH BOLEH PUTRI LAILA ON JEE HIHI

 
Segala Yang Tercatat Diatas Adalah Hak Milik Laila